20-06-2024


l'Ortye richt een nieuw op- en overslagterrein in aan de Klipperweg in Maastricht voor de uitbreiding van hun veelomvattende werkzaamheden in deze regio.

Een van de eisen is dat dit terrein vloeistofdicht moet zijn, om eventuele verontreiniging naar de ondergrond in de toekomst te voorkomen.

In opdracht van de hoofdaannemer RvB Groep zijn wij dit op een efficiënte en zeer duurzame manier aan het uitvoeren met Trisoplast.

Omdat de afdichtende minerale laag Trisoplast zich onder de kwetsbare oppervlakte bevindt, is het geen probleem dat deze toplaag bij het dagelijks gebruik beschadigt; de vloeistofdichtheid blijft bij beschadiging van de bovenlaag gewoon intact.

Ook door de lange levensduur van Trisoplast zijn de kosten sterk minder tijdens het zorgeloze gebruik.

De voortdurende controles op de laagdikte, verdichting en samenstelling tijdens de aanleg door Fugro en ContrAll Inspectie borgen de perfecte kwaliteit waar we al decennia lang voor staan!

Ook de Janssen Group en de Transportafdeling van l’Ortye uit Hoensbroek dragen hier hun steentje bij aan de aanleg van onze laag.

Ons zusterbedrijf van den Biggelaar Grond- en Waterbouw is de kadeconstructie aan de Klipperweg aan het aanpassen om het geheel compleet te maken.