Tijdsplanning Gerealiseerd
Opdrachtgever Privé opdrachtgever
Locatie Lochristi, België


Het project

Een droomplek voor een klant vlakbij Gent, België. Een plek met een geweldig potentieel voor een villa en een karakteristieke parkachtige tuin. Dat begint met een plek en een droom, zo ook voor deze eigenaren. Zij hebben architecten ingehuurd om dit handen en voeten te geven. In een tijdsbestek van meer dan 2,5 jaar werd een villa gerealiseerd en een compleet park met vijver.

Jan Joris Tuin Architectuur zorgde voor het ontwerp van de tuin, met een prominente vijver. Trisoplast is gemakkelijk aan te brengen in natuurlijke vormen.

Dat tezamen met de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van het product zorgde voor de beslissing om met Trisoplast te werken.

In twee fasen

De opdracht voerden we in twee fasen uit. In de eerste fase werd de bestaande vijver vergroot en in de juiste vorm gebracht. 2 Jaar later was de bouw van het woonhuis in een vergevorderd stadium. Dit was voor de opdrachtgever het moment om de vijver nog iets te vergroten.

Wij realiseerden de gehele afdichtingsconstructie. Dat begint met het aanbrengen van de Trisoplast en vervolgens het geotextiel en de afdeklaag. Het resultaat mag er zeker zijn!

Project in beeld

  • Lochristi1
  • Lochristi2
  • Lochristie3