Tritech Solutions is wereldwijd actief; van China tot Zuid-Amerika. Om lokaal altijd de beste service te kunnen bieden, hebben we in de afgelopen decennia een intercontinentaal netwerk aan partners opgebouwd.

Een partnerschap kan verschillende vormen aannemen: licentiehouderschap, vertegenwoordiging of simpelweg door levering van grondstoffen, apparatuur en/of service. De basis hiervoor is altijd open communicatie en wederzijds respect.

Onze partners kennen onze producten, maar ook de lokale situatie, markt en wet- en regelgeving. Daardoor kunnen ze helpen de brug te slaan tussen onze producten, ervaring en de lokaal duurzaamste en goedkoopste oplossing. Zo kunnen we samen met onze partners overal ter wereld dezelfde hoge kwaliteit garanderen en werken aan een betere leefomgeving voor mens en natuur.

Hieronder ziet u een selectie van onze belangrijkste licentienemers en de landen waarin zij actief zijn. Bij vragen over toepassing van onze producten in deze landen kunt u zowel met deze licentienemers als met ons contact opnemen.

 

Wat als we in een land (nog) geen vaste partner(s) hebben?

Tritech Solutions is ook actief in landen waar we (nog) geen vaste partner(s) hebben. In dat geval zoeken we project-specifiek naar lokale partners die bijvoorbeeld grondstoffen kunnen leveren of onze producten kunnen produceren en installeren. Dankzij onze eigen mobiele apparatuur, zoals menginstallaties, zijn we heel flexibel. Door supervisie, begeleiding en training van lokale staf zien we erop toe dat onze hoge kwaliteit nooit in het gedrang komt.

Partner worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om ons mondiale netwerk uit te breiden. Onze filosofie daarbij is dat we altijd eerst praktijkervaring willen opbouwen via één of meerdere projecten om te kijken of onze werkwijze en cultuur op elkaar aansluiten. Ziet u kansen voor onze producten in uw land en zou u een vaste partnerrelatie met ons op willen bouwen, neem dan contact met ons op.

Onze partners

Een selectie van onze partners:

China

Duitsland

Frankrijk

Baltische Staten